Puhtaasti, raikkaasti, rennosti – nauti kiireettä!

Tarjoamme laadukkaita ja ikimuistoisia elämyspalveluita, jotka kumpuavat kohteemme mielenkiintoisesta savottahistoriasta ja -kulttuurista sekä ympäröivän luonnon puhtaudesta, raikkaudesta ja hiljaisuudesta. Olemme avoinna ryhmille tilauksesta. Ruoka- ja juomatarjoilut räätälöimme toiveidenne mukaisti yhteistyössä paikallisten laadukkaiden ravintola- ja catering palveluiden kanssa.

Toimintaamme ja palveluitamme kehitämme vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteet huomioiden turvataksemme ainutlaatuisen kohteemme mahdollisuuden palvella nykyisiä ja tulevia sukupolvia.

Kehitymme askel askeleelta

Korjaamis- ja uudisrakentamisessa olemme ottaneet ja otamme huomioon paikallisen osaamisen, tavan ja rakennuskulttuurin. Toimimme yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa, joilla paras tuntemus ja tietämys.

Minimoimme ja ehkäisemme ennakoivasti ympäristön kuormitusta ja parannamme materiaali- ja energiatehokkuutta. Olemme toteuttaneet viime vuosien aikana mm seuraavia toimenpiteitä:

  • Kemialliset ja puucee käymälät on korvattu vesi- ja viemärijärjestelmään liitetyllä wc- ja suihkurakennuksella.
  • Vanhan päärakennuksen keittiö sekä rantasauna on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon.
  • Sähköistys ja valaistus on saneerattu parempaan sähköturvallisuuteen ja energiatehokkuuteen, ja näitä töitä jatketaan tarvittavin kohdin.
  • Ruoka- ja juomatarjoiluissa suosimme monikäyttöisiä astioita ja tarvikkeita. Emme käytä kertakäyttöastioita.

Mottomme on, että vähemmän on enemmän

Tavoitteenamme on edistää vieraidemme virkistäytymistä, viihtyvyyttä ja hyvinvointia. Askeettisuus ja yksinkertaisuus auttaa vieraitamme rauhoittumaan ja kunnioittamaan elämän perusarvoja. Opastamme vieraitamme arktisen luonnon herkkyydestä ja haavoittuvuudesta sekä mahdollistamme ja kannustamme vieraitamme kunnioittamaan ympäristöä ja luontoa. Meille on tärkeää olla itse läsnä toiminnassamme ja kerätä suoraa vierailijapalautetta toimintamme kehittämiseen entistä miellyttävämmäksi.

Saunapalvelumme tarjoavat rentouttavia ja rauhoittavia hetkiä vanhan ajan perinteiden hengessä, ja niiden perusta saunomisen hyvinvointia ja terveyttä edistävissä vaikutuksissa. Erämainen luonto ja järvenranta tekevät hetkestä mieleenpainuvan.

Suosimme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa

Edistämme osaltamme Luosun kylän ja Luosujärven kehittymisedellytyksiä osallistumalla aktiivisesti kylän ja kalastuskunnan toimintaan. Kolarin kunnan ja Ylläksen alueen paikallistaloudellisia mahdollisuuksia pyrimme edistämään osallistumalla Ylläksen matkailuyhdistys ryn ja Visit Ylläs markkinointiyhtiön toimintaan. Tarjoamme ja jaamme tietoa erilaisissa viestintäkanavissa.

Yrityksemme toimii yhteistyössä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kanssa, jolla on vastuullisen luontomatkailun Europarc (Sustainable Tourism in Protected Areas) sertifikaatti.

Toivomme, että vieraamme viihtyisivät Ylläksen alueella pidempään ja suosittelemme mielellämme myös yhteistyökumppaneidemme palveluja, jotta jokaiselle löytyy mukavaa tekemistä.

Tervetuloa meille ottamaan rauhoittava irtiotto arjesta historiallisissa puitteissamme!