Täällä voit hidastaa menoa arjen kiireistä ja nauttia vanhan savottakartanon tunnelmasta ja sitä ympäröivän erämaan rauhasta. Rustiikkinen miljöö tarjoaa tilauksesta tunnelmalliset puitteet monenlaisille tapahtumille, juhlille ja kokouksille sekä sopii ryhmien retkeilykohteiksi ympäri vuoden. Klikkaa tästä katsoaksesi lisää kuvia…

● Juhlat ja merkkipäivät  ● Teematilaisuudet ja -retket  ● Sauna- ja muut virkistystilaisuudet  

● Pilkki-, lumikenkä- ja revontuliretket  ● Kurssit, leirit, luennot ja näyttelyt  ● Ryhmämajoittuminen

Vanha hirsinen päärakennus erillisine rantasaunoineen avaralla järvenrannan rinteellä soveltuvat moninaisiin sisä- ja ulkoilmaohjelmiin vuoden kaikkina aikoina. Rannan tulistelulaavut antavat suojaa viimaa vastaan ja ovat oivia paikkoja nautiskella välipalaa tai ihailla auringonlaskua tai metsästää revontulia. Menneiden aikojen elämästä poiketen, on tilat tänä päivänä sähköistetty sekä lisäksi uudisrakenteinen huoltorakennus tarjoaa modernit vesi- ja viemäriverkostoon liitetyt wc- ja suihkutilat. Modernit mukavuudet lisäävät viihtymistä vanhojen hirsien tunnelmassa.

Olemme auki tilauksesta ja räätälöimme mieluusti sinun tarpeisiisi sopivan palvelun. Alla muutamia ehdotuksia palveluistamme:

(1) Rönölän Rentouttava Kahden Saunan Paketti (Double Relax Sauna)

Rönölän Saumamaailmassa on kolme puulämmitteistä rantasaunaa, jotka kaikki tarjoavat lempeän ja rentouttavan saunanautinnon. Tähän Double Relax pakettiin lämpiävät rustiikkinen savottasauna sekä uudisrakenteinen perinteitä kunnioittava savusauna. Saunapalveluumme sisältyvät saunapyyhkeet ja -pefletit sekä pukeutumis- ja oleskelutilat kämppärakennuksessa. Lue lisää…

  • HINTA 460€ kahdelle tunnille 1-6 hengen ryhmät, ja suuremmat ryhmät lisämaksu 22€ /henkilö.

(2) Rönölän Rustiikkinen Savottasauna (Rustic Sauna)

Perinteinen suuri puulämmitteinen rantasauna tarjoaa pehmeät löylyt jopa kymmenelle hengelle kerrallaan. Se rentouttaa ruumiin ja sielun kuten se teki jo savottajätkien aikana.

  • HINTA 185€ € kahdelta tunnilta 1-6 hengen ryhmät, ja suuremmat ryhmät lisämaksu 12€ /henkilö.

(3) Rönölän Rustiikkinen Savottapäivä

Tilat soveltuvat moneen menoon! Hirsisen päärakennuksessa on kaksi isoa tupaa, joihin mahtuu jopa 50 henkeä istumaan mukavasti. Keittiö on nykyaikaistettu sähköillä ja liitetty vesi- ja viemäriverkostoon; sieltä löytyy lämminvesivaraaja, iso sähköliesi uuneineen, jääkaappi, pakastin sekä astianpesukone ja keittiötarvikkeita. Kupilka astiastosta löytyy tarjoiluastiat niin keitoille kuin muillekin ruuille sekä juomille.

  • HINTA 140 € kaksi tuntia 1-10 hengen ryhmät ja 550 € päivä 1-50 hengen ryhmät

(4) Rönölän Rustiikkinen Savottamajoitus

Yövy savottajätkien tapaan! Toinen tai molemmat tuvat on järjestettävissä pienryhmän majoittumiseen. Vanhoissa rautasängyissä on peruspatjat ja tyynyt sekä muina varusteina makuupussit, niihin sisälakanat sekä kylpypyyhkeet. Huomioithan ennakkoon, että wc- ja suihkutilat ovat erillisessä huoltorakennuksessa.

  • HINTA 550 € yö 6-8 hengen ryhmät

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä miellyttävä paketti tilaisuutesi onnistumiseksi. Tutustu ja katso lisää kuvia …