Alueen seitsemän tunturia tarjoavat hienoja elämyksiä kaikkina kahdeksana vuodenaikana.

Ylläs voitti Scandinavian Outdoor Award Travel -palkinnon Pohjoismaiden parhaana ulkoilukohteena Best outdoor destination -kategoriassa keväällä 2020. Koe täällä Lapin luonto aidoimmillaan!

Ylläksen matkailukeskus on rakentunut Äkäslompolon ja Ylläsjärven sekä Luosun ja Hannukaisen kylien ympärille. Kylät tarjoavat aktiivista tekemistä, kaunista Lapin luonto a ja aitoja ihmisiä ja kokemuksia. Monipuolinen mökki- ja hotellimajoitus, ravintolatarjonta, erikoisliikkeet ja ohjelmapalvelut, hiihtokeskukset, ladut, kelkkareitit ja lumikenkä- ja talvipyöräilyreitit löytyvät sivustolta Ylläs.fi  Laskettelua, hiihtoa, lumikenkäilyä, moottorikelkkailua, maastopyöräilyä kesällä ja talvella, melontaa, kalastusta, retkeilyä… mitä tahansa haluatkin harrastaa, Ylläksellä se onnistuu. Aktiivisen päivän voi oivallisesti päättää saunomalla, Seuraavan videon katsomalla saat makuilla Ylläksen kesätunnelmia sekä meidän rantasaunan kesäillan fiiliksiä.

Rönölä on vanha savottakämppä Luosujärven rannalla Luosun kylssä. Rönölässä voit hidastaa menoa arjen kiireistä ja nauttia vanhan savottakartanon tunnelmasta ja sitä ympäröivän erämaan rauhasta. Rustiikkinen miljöö tarjoaa tilauksesta tunnelmalliset puitteet monenlaisille Kaunis järvenranta sopii moneen menoon.

Talvipyöräily on mukava ja vauhdikas liikuntamuoto nauttia hienoista maisemista.

Ylläs on kehittänyt ja kehittää lisää hulppeita talvipolkuja pyörälijöille ja kävelijöille. Raikkaassa säässä vietetyn liikuntapäivän voi kruunata illalla saunanautinnoilla esimerkiksi meillä Rönölässä. Alkupalana voit fiilistellä talvipyöräilyn tunnelmia videolta.

Rönölän pihapiirin sivuitse kulkee Ylläksen I-luokan maastohiihtoreitti:

Tässä lisää vinkkejä tekemiseen Ylläksen alueella:

Ylläs.fi sivuilta voit hakea lisää tietoa ja tarjontaa alueen palveluista ja aktiviteeteista.