Täällä voit hidastaa menoa arjen kiireistä ja nauttia vanhan savottakartanon tunnelmasta ja sitä ympäröivän erämaan rauhasta. Rustiikkinen miljöö tarjoaa tilauksesta tunnelmalliset puitteet monenlaisille tapahtumille, juhlille ja kokouksille sekä sopii ryhmien retkeilykohteiksi ympäri vuoden. Klikkaa tästä katsoaksesi lisää kuvia…

● Juhlat ja merkkipäivät  ● Teematilaisuudet ja -retket  ● Sauna- ja muut virkistystilaisuudet  

● Pilkki-, lumikenkä- ja revontuliretket  ● Kurssit, leirit, luennot ja näyttelyt  ● Ryhmämajoittuminen

Vanha hirsinen päärakennus erillisine rantasaunoineen avaralla järvenrannan rinteellä soveltuvat moninaisiin sisä- ja ulkoilmaohjelmiin vuoden kaikkina aikoina. Rannan tulistelulaavut antavat suojaa viimaa vastaan ja ovat oivia paikkoja nautiskella välipalaa tai ihailla auringonlaskua tai metsästää revontulia. Menneiden aikojen elämästä poiketen, on tilat tänä päivänä sähköistetty sekä lisäksi uudisrakenteinen huoltorakennus tarjoaa modernit vesi- ja viemäriverkostoon liitetyt wc- ja suihkutilat. Modernit mukavuudet lisäävät viihtymistä vanhojen hirsien tunnelmassa.

Olemme auki tilauksesta ja räätälöimme mieluusti sinun tarpeisiisi sopivan palvelun. Alla muutamia ehdotuksia palveluistamme:

(1) Rönölän Rustiikkinen Savottapäivä

Tilat soveltuvat moneen menoon! Hirsisen päärakennuksessa on kaksi isoa tupaa, joihin mahtuu jopa 50 henkeä istumaan mukavasti. Keittiö on nykyaikaistettu sähköillä ja liitetty vesi- ja viemäriverkostoon; sieltä löytyy lämminvesivaraaja, iso sähköliesi uuneineen, jääkaappi, pakastin sekä astianpesukone.

HINTA 300 € päivä tai 120 € kaksi tuntia 8-10 hengen ryhmille

  • Isommat ryhmät tarjouksen mukaan
  • Saunat, rantalaavut tai muut palvelut tilattavissa erikseen.

(2) Rönölän Rustiikkinen Savottamajoitus

Yövy savottajätkien tapaan! Toinen tai molemmat tuvat on järjestettävissä max 10 hengen pienryhmän majoittumiseen. Vanhoissa rautasängyissä on peruspatjat ja tyynyt valmiina.

HINTA 500 € yö 8-10 hengen ryhmälle

  • Saatavilla eri tilauksesta makuupussit pestävillä sisälakanapusseilla.

(3) Rönölän Rentouttava Kahden Saunan Paketti

Rönölän Saumamaailmassa on kolme puulämmitteistä rantasaunaa, jotka kaikki tarjoavat lempeän saunanautinnon. Tähän pakettiin lämpiävät rustiikkinen vanha savottasauna sekä uusi perinteitä kunnioittava savusauna.

HINTA 420€ kahdelle tunnille 1-6 hengen ryhmille

  • Sisältäen saunapyyhkeet ja -pefletit sekä pukeutumis- ja oleskelutilat kämppärakennuksessa. Lue lisää…

(4) Rönölän Rustiikkinen Savottasauna

Perinteinen suuri puulämmitteinen rantasauna tarjoaa pehmeät löylyt jopa kymmenelle hengelle kerrallaan. Se rentouttaa ruumiin ja sielun kuten se teki jo savottajätkien aikana.

HINTA 160 € kahdelta tunnilta tai  300 € päivä 1-6 hengen ryhmille

  • Rönölä kirjaillut kylpypyyhkeitä voi vuokrata 5 € hintaan tai ostaa omaksi 15 € hintaan.

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä miellyttävä paketti tilaisuutesi onnistumiseksi. Tutustu ja katso lisää kuvia …