Talvinen maastopyöräily on mukavaa

posted in: Rönölän uutiset | 0

Aja läpi lumisen metsän ja valloita lähellä olevat tunturit. Nauti henkeäsalpaavista näkymistä ja hengitä maailman puhtainta ilmaa. Pysähdy keskellä metsää ja kuuntele arktista hiljaisuutta. Pidä tauko ja nauti välipala nuotion tulen äärellä tai erämaakahvilan lämmin lounas. Päiväretkesi voit kruunata rentouttavalla saunalla ja pulahtamalla avantoon. Tämä on täydellinen päivä. Tätä on talvinen maastopyöräily parhaimmillaan. Helmikuinen video vie sinut noihin talvisen pyöräilyn tunnelmiin. Tarinan lopussa retkue saapuu Rönölän poluille ja pyöräilijät nauttivat historiallisen ja autenttisen savottasaunamme lempeistä löylyistä!

Nauti vauhdin huumasta raikkaassa, maailman puhtaimmassa ilmassa!

Ylläs ja seitsemän tunturia tarjoavat mahtavat puitteet pyöräilylle niin talvella kuin kesällä. Olkoon mieleisesi pyöräilymuoto mkä tahansa, lue lisää eri mahdollisuuksista reittien, karttojen tai pyörän vuokraamisen suhteen. Talvipyöräilykartan voit ostaa myös sähköisenä, jolloin saat reaaliaikaisen tiedon reittien kunnosta.

Lähdetpä patikoimaan, hiihtämään tai pyöräilemään, Ylläksen sähköinen Reittihaku on kätevä tapa löytää sopiva reitti eri aktiviteeteille. Eri hakukriteereillä löydät varmasti itsellesi parhaimman mahdollisen reitin luontoelämyksille.

Ylläs talvipolku talvipyöräilijöitä

Päiväretken päätteeksi saunomaan ja uimaan!

Rönölän saunamaailmassa on erityyppisiä puulämmitteisiä saunoja, joista voit valita oman rentouttavan ja rauhoittavan tuokiosi. Vanha Rustic saunamme on alkuperäinen savottasauna, joka palveli metsätyömiehiä jo savotoiden aikaan viime vuosisadalla. Savusauna on moderni omanlaisensa sauna, jossa on yhdistetty runsaasti hiljaista tietoa menneiltä vuosisatoilta. Tutustu lisää tarjontaamme ja tule nauttimaan saunojemme lempeistä kosteanlämpimistä löylyistä kiireettä ajan kanssa.

Talvinen avanto kutsuu uimaan
Pulahdus avantoon virkistää saunomisen lomassa