Suunnista saunarastille

posted in: Rönölän uutiset | 0
Perjantaina 7.9.2018 ja lauantaina 8.9.2018

Rantasaunamme kutsuvat löylyihin!. Täällä Luosujärven vanhalla savottäkämpällä saunotaan Kellokkaan Tori- ja metsäpäivien kunniaksi. Tule rentoutumaan ja saunomaan ainutlaatuisessa vanhassa pihapiirissä. Rantasauna ja savusauna tarjoavat makoisat, kostean lempeät löylyt ja pulahdus järveen virkistää saunomisen lomassa.

Voit nauttia molemmista puilla lämmitetyissä saunoista saunavuoron ajan:

Naisten vuoro klo 16–18 | Miesten vuoro klo 18–20
Hinta 25 € / hlö sisältää

pefletin ja saunapyyhkeen, jota voi käyttää suojana saunomisen ja uimisen tauoilla. Pukeutumis- ja oleskelutilat savottakämpässsä. Maksu käteisellä tai luottokortilla.

Ennakkoilmoittautuminen:

löylyihin mahtuu kerralla rajallinen määrä saunojia, joten varmista tulosi ennakkoon tekstiviestillä numeroon 040 511 8102 tai sähköpostilla anne@ronola.fi. Kymmenhenkinen porukka voi varata saunat käyttöönsä kahden tunnin vuoron ajaksi.

Luosujärven vanha metsätyökämppä on nimeltään Rönölä. Siellä työskenteli ja asui aikanaan kolmisenkymmentä savottajätkää. Sotien jälkeen viime vuosisadalla savottatöissä metsienhakkuut tehtiin mies – ja hevosvoimilla. Saunalla oli tärkeä rooli savottajätkien puhtaana pitämisessä ja pyykinpesussa. Tämän lisäksi sauna tarjosi hetken rauhoittumiseen ja rentoutumiseen raskaan päivän jälkeen. Ja näinhän se on tänä päivänäkin!
Tervetuloa!