Mia Kataisto Jooga
Mia Kataisto
Mia Kataisto

Mia on oppilas, yrittäjä, ja jooga ohjaaja. Hän rakastaa elämää, luontoa, liikkua luonnossa. Joogaharjoituksen jakaminen, liikkuminen, hengittäminen, ja kaiken tämän yhdistäminen on myös hänelle tärkeää. Olemme kaikki uniikkeja yksilöitä. Koemme tämän maailman kukin omalla tavallamme ja sen vuoksi jokainen harjoitus tuntuu ja näyttää erilaiselta. Mia haluaa tarjota joogatunneilla aina variaatioita ja vaihtoehtoja, tavoitteena luoda yhä esteettomampia ja saavutettavampia joogaharjoituksia kaikille kehoille. Mialle on tärkeää myös antaa osallistujille tilaa ja keinoja etsiä tapoja joogata niin kuin heidän keholle parhaiten sopii.

Yin Jooga

Tällä tunnilla pysähdytään eri jooga-asentoihin useammaksi minuutiksi (n. 3-7). Tämä on rentouttava ja passiivinen harjoitus, jossa keskitytään tuomaan liikkuvuutta sidekudoskalvoihin (nivelet, nivelsiteet, faskia, jänteet). Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Yin jooga + rentoutus

Tällä tunnilla pysähdytään eri jooga-asentoihin useammaksi minuutiksi (n. 3-7). Tämä on rentouttava ja passiivinen harjoitus, jossa keskitytään tuomaan liikkuvuutta sidekudoskalvoihin (nivelet, nivelsiteet, faskia, jänteet). Ennen syvää loppurentoutusta, tehdään rauhoittava rentoutusharjoitus.

Slow Flow

Tällä tunnilla liikutaan rauhallisempaan tahtiin asennosta toiseen. Keskitytään myös omaan rauhalliseen hengitykseen. Slow flow tunnilla harjoitellaan erilaisia avaavia asentoja ja liikkeitä, ja noustaan myös seisomaan. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Lempeä aamu flow

Tällä tunnilla keskitytään enimmäkseen asentoihin jotka ovat lähellä lattiatasoa (esim. istuma-asennot). Tunnilla harjoitetaan lempeämpiä, avaavia asentoja keskittyen omaan hengitykseen. Tunti päättyy loppurentoutukseen.

Lisätietoja:

Kaikki tunnit soveltuu vasta-alkajista jo enemmän jooganneisiin, ja sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Mitä mukaan: matto, ja viltti, tyyny tai jotain pehmustetta, jotta voit tehdä harjoituksesta mahdollisimman mukavan.

Yhteistiedot:

Mia Kataisto Yoga | miakataistoyoga@gmail.com | Puhelin 045 316 0140
www.miakataisto.com
Instagram: miakataisto
Facebook: miakataistoyoga