Aava Lapland
Anu Laine
Anu Laine tunturihippiäinen, joka painaa tukka putkella muualla, mutta rauhoittuu joogaamalla

Anu Laine tunturihippiäinen, joka painaa tukka putkella muualla, mutta rauhoittuu matolle. Aava Laplandin tarina syntyi unelmista ja kiinnostuksesta hyvinvointiin, rakkaudesta ohjaamiseen ja pyrkimyksestä hyvään elämään.

Markkinapäivillä Anu ohjaa joogatunteja, joiden lopuksi saunotaan. Lisäksi hän vetää tanssitunteja sekä opastaa suppailuun ja makrame solmutöistä kiinnostuneita.

Lempeä iltajooga ja sauna – torstaina 8.7. ja perjantaina 9.7.

Laskeudutaan iltaan lempeän iltajoogan ja Rönölän savottasaunan pehmeiden löylyjen saattelemina.

Tämä rauhallinen ja restoratiivinen tunti kiertoineen ja pitkine lempeine taivutuksineen pidetään ulkosalla savottakämpän pihapiirissä, järven rannalla. (Huonon sään sattuessa tunti pidetään kämpän tunnelmallisessa tuvassa.) Tunnin jälkeen pääset nauttimaan vielä savottasaunan lempeistä löylyistä ja pulahtamaan Luosujärven vilvoittaviin vesiin.

Ota mukaan mahdollisuuksien mukaan oma joogamatto ja viltti sekä säänmukainen vaatetus. Paikan päältä löytyy alustoja matoille, sekä myös lainamattoja niitä tarvitseville. Rönölä tarjoaa saunojille muhkeat pyyhkeet, tarvitset mukaan vain uima-asun ja muun tarvitsemasi saunavarustuksen.

Tunti sopii kaikille, tervetuloa sellaisena kuin olet!

Tunnin kesto: 75 min + sauna | Hinta: 30 € | varaaheti.fi/aavalapland

Suppailumeditaatio ja sauna –  sunnuntaina 11.7.

Lähdetään suppaillen vesille nauttimaan illasta ja rantauduttuamme rentoutumaan myös Rönölän pehmeissä löylyissä.

Melotaan laudoilla kiertelemässä Luosujärveä ja retken loppua kohti tietoisesti myös hiljentymään itsen ja luonnon äärelle. Ohjattu osuus yhdistelee helppoja istuen ja maaten tehtäviä jooga-asentoja sekä läsnäolo- ja hengitysharjoituksia.

(Huonon sään sattuessa suppailun sijaan pidetään lempeä iltajooga savottakämpän tunnelmallisessa tuvassa.) Tunnin jälkeen pääset nauttimaan vielä savottasaunan lempeistä löylyistä ja pulahtamaan Luosujärven vilvoittaviin vesiin.

Ota mukaan vesipullo sekä säänmukainen vaatetus. Rönölä tarjoaa saunojille muhkeat pyyhkeet, tarvitset mukaan vain uima-asun ja muun tarvitsemasi saunavarustuksen.

Retki sopii kaikille, myös niille jotka eivät ole aiemmin suppailleet (tai jooganneet), mutta edellytämme kaikilta osallistujilta hyvää uimataitoa.

Tunnin kesto: 75 min + sauna | Hinta: 35 € sis, laudan, ohjauksen ja saunan (30 €, mikäli suppailu vaihtuu joogaan) | varaaheti.fi/aavalapland

Villejä rytmejä -tanssitunti – maanantaina 12.7. ja tiistaina 13.7.

”Dance like nobody’s watching!” Ei koreografiaa tai askelsarjoja, ei oikeaa tai väärää tapaa tanssia, ei suorituspaineita. Vain läsnäoloa ja liikkeen iloa ulkona!

Uppoudutaan rytmeihin, tunnustellaan ja kuunnellaan omaa kehoa ja annetaan sen liikkua musiikin tahtiin niinkuin hyvältä tuntuu. Musiikki ja kevyt ohjaus kuljettavat läpi tunnin muodostaen kokonaisuuden, jonka mukana on helppo kulkea kehon herättelystä nopeampiin, välillä villeihinkin rytmeihin ja rauhoittua taas tunnin loppua kohti lempeämpien melodioiden saattelemana.

Tunti sopii aivan kaikille; et tarvitse aiempaa kokemusta tanssimisesta, riittää kun tulet sellaisena kuin olet. Mukaan tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen ja saunavarustuksen, jos olet
jäämässä saunomaan tunnin jälkeen.

Tunnin kesto: 75 min + mahd. sauna | Hinta: 15 € tai saunan kanssa 30 € | varaaheti.fi/aavalapland

 

Anu Laine
Anu Laine on Aava Laplandin yrittäjä