Täällä on ainutlaatuiset puitteet pitää lomaa nykymaailmasta ja nauttia rauhallisesta, vanhasta järvenrantamiljööstä. Rakennusten hirsiseinien juuret on viime vuosisadan alkupuoliskolla, jolloin savottatöissä metsienhakkuut tehtiin mies- ja hevosvoimilla. Saunalla oli tärkeä rooli savottajätkien puhtaana pitämisessä ja pyykinpesussa. Tämän lisäksi sauna tarjosi hetken rauhoittumiseen ja rentoutumiseen raskaan päivän jälkeen. Näinhän se on vielä tänäänkin!

Rönölän Rentouttava Kahden Saunan paketti ryhmille:

Lämmitämme tilauksesta 1-6 hengelle kaksi rantasaunaa:

  • (R) Rustic Sauna – Vanha, Alkuperäinen Savottasauna
  • (S) Savusauna – Vanhoja Perinteitä Kunnioittava Uudisrakennus

Saunojen isojen uunien lämmitys vie useita tunteja etenkin talven kylminä kuukausina. Lämmittämiseen jälkeen savusaunassa lähetetään savut pihalle häkälöylyillä, joiden jälkeen sauna siintyy vielä runsaan tunnin ennen kuin se on valmis vastaanottamaan saunavieraansa. Molempien saunojen lauteilla mahtuu kerralla kymmenenkin henkeä nauttimaan lempeistä löylyistä kiireettä ja ajan kanssa.

Hinta: 420€  kahdelle tunnille

…Kaksi saunaa, (R) Rustic ja (S) Savusauna….Saunapyyhkeet ja -pefletit …Peseytymismahdollisuus savottasaunassa tai wc- ja suihkurakennuksessa …Pukeutumis- ja oleskelutilat kämppärakennuksessa.

  • Huomaa, että rakennukset ovat erillään. Jos mahdollista, ota mukaan kylpytakki tms ja hiekkaisten tai lumisten polkujen kulkemiseen soveltuvat tossut. Tämä kruunaa saunanautintosi!
  • Näiden isojen puulämmitteisten saunojen lauteilla mahtuu kerralla kymmenenkin henkeä nauttimaan lempeistä löylyistä kiireettä ja ajan kanssa.

Ennakkovaraus muutamia päiviä aiemmin. Ota yhteyttä info@ronola.fi tai soita 040 511 8102

* ) Maksu käteisellä, luottokortilla tai pankkisiirrolla.