Aktiivinen Lapin kesä tarjoaa monipuolisia elämyksiä

posted in: Rönölän uutiset | 0

Ylläksellä tapahtuu ympäri vuoden

Runsaat aktiviteetit, monipuoliset palvelut, tapahtumat, ohjelmat ja tietysti ihmiset tuovat lomaan aina uusia elämyksiä. Ylläksellä löytyy tekemistä jokaiselle vuodenajalle – ja Lapissa niitä löytyy ainakin kahdeksan!

Ylläs on viime vuosina erityisesti panostanut pyöräilyn ympärivuotiseen kehittämiseen, ja sen pyöräilyverkosto tarjoaa polkuja kaikenikäisille ja -tasoisille pyöräilijoille. Luontopolut ovat myös perheen pienimpien makuun. Reitit ohjaavat henkeäsalpaaville näköalapaikoille, joilta voit ihastella avaria tunturi- ja taigamaisemia. Suomen suosituimmassa Palls-Yllästunturin kansallispuistossa hengität tutkitusti maailman puhtainta ilmaa. Alueen karunkaunis luonto ja vaihteleva maasto tarjoavat erinomaiset puitteet päiväretkille, vaeltamiseen tai maastopyöräilyyn! Sähköinen Reittihaku on kätevä tapa löytää sopiva reitti eri aktiviteeteille

Maastopyöräilyä, melontaa, retkeilya ja kalastusta. Koe aktiivinen Ylläs ja Lapin luonto aidoimmillaan! Tutustu tunnelmiin videon välityksellä.

Rönölässä voit viettää päivää rennosti kalastellen, soudellen, paistatellen, uiden, tutustuen lähiluontoon kävellen tai pyöräillen… tai vaikkapa saunoen koko päivän!

Saunamaailmassa on erityyppisiä puulämmitteisiä saunoja, joista voit valita oman rentouttavan suosikkisi. Vanha Rustic saunamme on alkuperäinen ja tunnelmallinen savottasauna, joka palveli metsätyömiehiä jo savotoiden aikaan viime vuosisadalla. Savusauna on uusi omanlaisensa sauna, jossa on yhdistetty runsaasti hiljaista tietoa menneiltä vuosisatoilta. Tutustu lisää tarjontaamme ja tule nauttimaan saunojemme lempeistä kosteanlämpimistä löylyistä kiireettä ajan kanssa.

kesäpäivän viettoa soudellen
Kesäpäivän viettoa soudellen

Ylläs – Pohjoismaiden Paras Ulkoilukohde 2020!

Ylläs voitti tänä vuonna Scandinavian Outdoor Award Travel  2020 -palkinnon Pohjoismaiden parhaana ulkoilukohteena Best Outdoor Destination -kategoriassa. Palkinto jaetaan vuosittain Berliinissä kansainvälisten ITB-messujen yhteydessä. Tuomaristoon kuuluu merkittäviä liikunta- ja seikkailumatkailuun erikoistuneita matkanjärjestäjiä, matkailuasiantuntijoita ja kohdepäälliköitä Skandinaviassa. Ylläs vakuutti tuomariston kokonaisvaltaisella lähestymistavalla seurata kunnianhimoista tavoitettaan kehittää aluetta ympärivuotiseksi ja arvostetuksi maastopyöräilykohteeksi ottaen huomioon myös Pallas-Yllästunturin kansallispuiston hyvinvoinnin.

Ylläs – Vuoden Retkikohde 2019!

Vuoden Retkikohde -palkinnon jakaa Suomen Messusäätiö, ja se jaettiin GoExpo-messuilla Helsingissä viime vuoden maaliskuussa Kilpailun teemana oli maastopyöräily, ja valinta perustui yleisöäänestykseen. Kilpailussa haettiin pyöräilyreittejä, jotka koostuvat metsäpoluista, ulkoilureiteistä ja hiekkateistä. Reittien varrelta piti löytyä myös taukopaikkoja, majoitusmahdollisuuksia ja mieluusti myös vuokraus- ja opaspalveluja.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja Ylläksen seitsemän tunturia tarjoavat loistavan mahdollisuuden lajin harrastamiseen, koska alueella on satoja kilometrejä maastopyöräilyyn soveltuvia reittejä. Niihin on myös helppo tutustua etukäteen nettipalvelun avulla. Lisää mahdollisuuksia löytyy Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta, jossa on saanut pyöräillä merkityillä kesäreiteillä kesäkuusta 2017 asti. Ylläksellä voi pyöräillä ympäri vuoden: säännöllisesti huollettuja talvireittejä on sata kilometriä.

Tule kokemaan Ylläs paikan päälle! Tutustu lisää mahdollisuuksiin ja tarjouksiin mitä voit kokea Ylläksen kesässä.