Täällä voit hidastaa menoa arjen kiireistä ja nauttia vanhan savottakartanon tunnelmasta ja sitä ympäröivän erämaan rauhasta. Rustiikkinen miljöö tarjoaa tilauksesta tunnelmalliset puitteet monenlaisille tapahtumille, juhlille ja kokouksille sekä sopii ryhmien retkeilykohteiksi ympäri vuoden. Klikkaa tästä katsoaksesi lisää kuvia…

 • Juhlat ja merkkipäivät | Teematilaisuudet ja -retket | Sauna- ja muut virkistystilaisuudet | Pilkki-, lumikenkä- ja revontuliretket | Kurssit, leirit, luennot ja näyttelyt | Ryhmämajoittuminen

Vanha hirsinen päärakennus erillisine rantasaunoineen avaralla järvenrannan rinteellä soveltuvat moninaisiin sisä- ja ulkoilmaohjelmiin vuoden kaikkina aikoina. Rannan tulistelulaavut antavat suojaa viimaa vastaan ja ovat oivia paikkoja nautiskella välipalaa tai ihailla auringonlaskua tai metsästää revontulia. Menneiden aikojen elämästä poiketen, on tilat tänä päivänä sähköistetty sekä lisäksi uudisrakenteinen huoltorakennus tarjoaa modernit vesi- ja viemäriverkostoon liitetyt wc- ja suihkutilat. Modernit mukavuudet lisäävät viihtymistä vanhojen hirsien tunnelmassa.

Olemme auki tilauksesta ja räätälöimme mieluusti sinun tarpeisiisi sopivan palvelun.. 

1. Rönölän Rustiikkinen Savottakartano – Tapahtumatilaa moneen menoon

Hirsisen päärakennuksessa on kaksi isoa tupaa, joihin mahtuu jopa 50 henkeä istumaan mukavasti. Keittiö on nykyaikaistettu sähköillä ja liitetty vesi- ja viemäriverkostoon; sieltä löytyy lämminvesivaraaja, iso sähköliesi uuneineen, jääkaappi, pakastin sekä astianpesukone.

 • Hinta 500 € päivä tai 50 € tunti (minimi kaksi tuntia)
  *Puulämmitteinen rantasauna ja/tai laavut on tilattavissa erikseen.

2. Rönölän Rustiikkinen Savottamajoitus – Yöpyminen savottajätkien tapaan

Toinen tai molemmat tuvat on järjestettävissä max 10 hengen pienryhmän majoittumiseen. Vanhoissa rautasängyissä on peruspatjat ja tyynyt valmiina.

 • Hinta 500 € yö 8-10 hengen ryhmälle
  *Saatavilla myös eri tilauksesta makuupussit pestävillä sisälakanapusseilla.

3. Rönölän Rentouttava Saunapaketti ryhmille

Tähän pakettiin lämpiävät rustiikkinen vanha rantasauna sekä uusi perinteitä kunnioittava savusauna.

 • Hinta 300€ kahdelle tunnille
  *Sisältäen saunapyyhkeet ja -pefletit sekä pukeutumis- ja oleskelutilat kämppärakennuksessa. Lue lisää…

4. Rönölän Rustiikkinen Rantasauna – Aito, alkuperäinen savottasauna

Perinteinen suuri puulämmitteinen rantasauna tarjoaa pehmeät löylyt jopa kymmenelle hengelle kerrallaan. Se rentouttaa ruumiin ja sielun kuten se teki jo savottajätkien aikana.

 • Hinta 150 € kahdelta tunnilta tai  300 € päivä
  *Rönölä kirjaillut kylpypyyhkeitä voi vuokrata 5 € hintaan tai ostaa omaksi 15 € hintaan.

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä miellyttävä paketti tilaisuutesi onnistumiseksi. Tutustu ja katso lisää kuvia …